Bäst i test brun utan sol för ansikte: 7 favoriter

Bäst i test brun utan sol

Drömmer du om en solkysst look utan att brännas i solen? Trött på att jaga efter den där perfekta, naturliga solbrännan som aldrig verkar bli verklighet?

Du är inte ensam! Att uppnå en jämn och vacker solbränna utan solens skadliga strålar är en utmaning många av oss står inför, speciellt när det gäller vårt ansikte. Med så många brun utan sol produkter på marknaden, från spray och mist till droppar, hur vet man vilken som ger både bästa resultat och är snäll mot din hud?

Låt oss dyka ner och upptäcka de 7 favoriterna som har undersökts i vårt bäst i test. Vi har granskat alla de mest populära märkena som Ida Warg, St. Tropez, Biotherm och Aco. Oavsett om du letar efter en lättanvänd spray, snabbtorkande droppar eller en mist som ger fukt samtidigt som den bygger upp din solbränna, har vi täckt allt.

Är du nyfiken på bästa brun utan solprodukter för kroppen eller vill du veta mer om hur du undviker vanliga misstag och uppnår det bästa möjliga resultat med brun utan solprodukter? Missa inte vår artikel ”Vi har testat 7 favoriter – de bästa brun utan sol produkterna för kroppen”.   

Ta steget mot en säkrare och mer strålande solbränna idag!

Säker brun utan sol? Vi har testat 7 favoriter för att se om de är fria från riskämnen

1

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Face
Radiance-Plus Golden Glow Booster For Face 15 ml

Rekommenderas av:

Betyg för ingredienser:

Betyg 5 av 5

Användarbetyg:

4.5/5

Clarins Radiance-plus Golden Glow Booster för ansiktet har hyllats av ELLE som de bästa brun utan sol dropparna och är en toppsäljare som är omtyckt för sin enkla applicering. Den ger en jämn, naturlig färg och lyster. Dessutom är produkten fri från skadliga ämnen, vilket bidrar till dess höga betyg. Det finns enstaka användare som rapporterar att de blev fläckiga efter användning eller fick finnar. Produktens höga kostnad per milliliter är motiverad av att den är dryg. Med tanke på dess fördelar är det definitivt en produkt värd att prova.

2

Bondi Sands GLO Matte One Day Tan
GLO Matte One Day Tan 100 ml

Rekommenderas av:

Betyg för ingredienser:

Betyg 5 av 5

Användarbetyg:

4.7/5

Bondi Sands Glo Matte One Day Tan är mycket uppskattad och rankas högt bland brun utan sol produkter. Användarna uppskattar hur den ger en omedelbar och naturlig solbrun färg. Dess formula, som är lätt att applicera och tvättas bort efter en dag, är väl mottagen. Trots dess många fördelar finns det några få som har upplevt att produkten kan lämna märken på kläder eller upplever att färgen är för mörk. Dock är dessa åsikter i minoritet. Även om produkten innehåller ett flertal doftämnen, ger vi den högsta betyg, eftersom den innehåller betydligt färre doftämnen än andra brun utan sol produkter. Med tanke på dess positiva effekter och användarvänlighet är Bondi Sands Glo Matte One Day Tan definitivt värd att testa för de som söker en tillfällig solbränna.

3

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante Face Self-Tanning Serum
Biotherm Aqua-Gelée Autobronzanre Face Self-Tanning Serum - 50 ml

Rekommenderas av:

Betyg för ingredienser:

Betyg 5 av 5

Användarbetyg:

4.3/5

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante Face Self-Tanning Serum utsågs till bästa snabbverkande BUS för ansiktet utav ELLE. Användare som har testat produkten upplever att den absorberas snabbt och ger en naturlig färg samt en fin lyster. Den innehåller mycket få riskämnen bland ingredienserna. De negativa aspekterna inkluderar att enstaka användare inte upplevde något resultat eller hade förväntat sig mer färg.

Den är ändå helt klart värd att prova.

4

ACO Sunkissed Self-Tanning Face Cream

Rekommenderas av:

Betyg för ingredienser:

Betyg 5 av 5

Användarbetyg:

3.7/5

Last updated: 2024-07-20 12:01:00

Ansiktskräm med lätt brun utan sol effekt som ELLE har valt ut till bästa budgetval för BUS för ansiktet. Många som använder produkten tycker att de får en fin och naturlig nyans. Enstaka användare upplever däremot att färgen är obefintlig. Eftersom produkten är ofärgad, krävs det extra arbete från användarens sida. Produkten innehåller endast ett snällt riskämne och är mycket bättre än andra brun utan sol produkter.

5

Löwengrip Luminous Bronze – Self-Tan Mist
Löwengrip Luminous Bronze - Self-Tan Mist

Rekommenderas av:

Betyg för ingredienser:

Betyg 5 av 5

Användarbetyg:

4.2/5

6

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist
Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist 80 ml

Rekommenderas av:

Betyg för ingredienser:

Betyg 4 av 5

Användarbetyg:

4.2/5

7

Ida Warg Self-Tanning Face Lotion
Ida Warg Self-Tanning Face Lotion 50ml

Rekommenderas av:

Betyg för ingredienser:

Betyg 4 av 5

Användarbetyg:

4/5

4 tips för en perfekt BUS-applicering i ansiktet

 1. Välj rätt BUS för din hudtyp. Det finns många olika BUS-produkter för ansiktet, allt från mousser och lotioner till sprayer och mist. Vilken produkt som passar dig bäst beror på din hudtyp och dina önskemål.

  Normal hud: Mousse, lotion, spray eller mist – alla varianter funkar!

  Torr hud: Välj en rikare formula, t.ex. en mousse eller lotion med återfuktande ingredienser.

  Fet hud: En lätt mist eller spray ger en fin, naturlig effekt utan att täppa till porerna.

  Känslig hud: Leta efter en parfymfri och hypoallergen produkt.

 2. Förbered din hud för optimal resultat: Exfoliera huden dagen innan för att avlägsna döda hudceller och skapa en jämn bas. Använd en mild rengöring och undvik starka produkter som kan irritera huden. Återfukta huden ordentligt för att BUS:en ska fästa bättre och ge en jämnare färg.
 3. Applicera brun utan sol korrekt: Använd en appliceringshandske för att undvika fläckiga händer. Applicera produkten i cirkulära rörelser och var försiktig runt ögon och läppar. Låt BUS:en torka helt innan du applicerar makeup.
 4. Tips för en perfekt finnish: 
 • Använd en fuktgivande primer innan makeup för att undvika att huden blir torr och flagnande.
 • Använd en mild rengöringsprodukt när du tvättar ansiktet för att inte slita bort BUS:en för fort.
 • Exfoliera regelbundet för att behålla en jämn och fin solbränna.

Hur får man bort brun utan sol

Har du råkat få ojämna ränder efter att du applicerat BUS? Misströsta inte! Det finns knep att ta till för att rädda din solkyssta look.

För milda ränder. 

 • Exfoliering: Använd en mild ansiktsskrubb för att försiktigt avlägsna överflödig BUS på de randiga områdena. Var försiktig och undvik att irritera huden.
 • Återfuktning: Applicera en rik fuktighetskräm på de randiga områdena. BUS fäster lättare på torr hud, vilket kan jämna ut ränderna.
 • Applicera mer BUS: Om ränderna inte är för mörka kan du applicera en liten mängd BUS på de randiga områdena för att jämna ut färgen.

För mer synliga ränder:

 • Använd en speciell remover för BUS. Följ produktens instruktioner noggrant.
 • Citronjuice: Blanda citronjuice med vatten och applicera på de randiga områdena med en bomullstuss. Låt verka i några minuter och skölj sedan noggrant.

KOM IHÅG! Var försiktig med starka produkter och mekanisk skrubbning, då det kan irritera huden. Testa alltid nya produkter på en liten del av huden innan du applicerar dem på hela ansiktet. Ha tålamod! Det kan ta några dagar för ränderna att blekna helt.

Share:

Facebook
Pinterest
Email
Picture of Peter Jonsson

Peter Jonsson

Social Media

Mest lästa

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt genom att kunna vissa relevant innehåll/annonser, användarstatistik och att sidan ska fungera som den ska.